Lowongan Pekerjaan di PT Indocement Tunggal Perkasa Tbk

Satrio 01 September 2021 09:20:34 WIB

Ibu Bapak warga Masyarakat Sendangsari untuk bisa share ke ananda, saudara, keponakan, atau mereka yg membutuhkan pekerjaan. Terima kasih.

Recruitment of PT Indocement Tunggal Prakarsa Tbk.
MANAGEMENT TRAINEE PROGRAM 2022

Indocement Management Trainee program aims to develop the bright young minds to become the future leader of the Company. You will learn directly from experienced employees to strengthen your technical skill, as well as your leadership skill, in order to compete with global challenges.

We are looking for the best candidate who graduated with minimum Bachelor Degree/S1, majoring in :
• Mechatronic Engineering
• Mechanical Engineering
• Environment Engineering
• Chemical Engineering
• Industrial Engineering
• Instrumentation Engineering
• Electrical Engineering
• Mining Engineering
• Chemistry

Pendaftaran: 23 Agustus – 10 September 2021

untuk Informasi lebih lengkap, klik https://indocement.co.id/Karier